ROADSHOW ŠPINDLERŮV MLÝN
Harmony Club Hotel
01.10.2024

KONFERENCE AHR

KOMU JE KONFERENCE URČENA?

  • Zcela aktuální, ale také zatím nedotčená témata představí 8 špičkových odborníků. To vše se zaměřením na hotelnictví a gastronomii a očekávaný vývoj oboru.
  • Jedinečná atmosféra, ve které si užijete odbornou část stejně jako zábavu a příjemná setkání během dvou společenských večerů.
  • Den plný informací, inspirací a zajímavých setkání.
  • Novinky všech našich partnerů můžete ochutnat / vyzkoušet na jednom místě.
  • Zažijte výjimečné chvíle ve městě, kde se snoubí šarm a elegance s historií a tradicí lázeňství.

KOMU JE KONFERENCE URČENA?

Jedinečné setkání lidí, kteří mohou ovlivnit tvář našeho pohostinství a gastronomie. Konference dává prostor k setkání majitelů, provozovatelů a špičkových manažerů hotelů, penzionů a restaurací a všem dalším zájemcům z řad profesionálů z oboru. Tradičně je také místem setkání odborných pedagogů středních a vysokých škol. Konference je připravována na míru všem, kteří mají chuť se inspirovat, setkat a zamyslet se nad budoucím vývojem našich zákazníků a oboru.

4 DŮVODY, PROČ SE KONFERENCE ZÚČASTNIT

Block_4

NAŠI KEY NOTE SPEAKŘI

CHIEF STRATEGY OFFICER (CSO), VIRTUAL ZOOM
Jaromír patří mezi uznávané přední experty a poradce s více než 20 let zkušeností v oblasti hospitality online strategie a marketingu, včetně rozvoje firemní vize. Od února 2023 působí jako Chief Strategy Officer (CSO) v digitální softwarové firmě VIRTUAL ZOOM se zodpovědností za expanzi v Evropě a dohledu nad strategickým plánováním. V letech 2009 až 2022 se jako Market Manager ve společnosti Bookassist zaměřoval na optimalizaci online hotelové strategie a distribuce pro více jak 300 hotelů v České republice a Slovensku. Jaromír pracoval dříve pro Mandarin Oriental Hotels, PricewaterhouseCoopers a další společnosti. Momentálně také působí jako externí vyučující na Vysoké škole hotelové a ekonomické v Praze.
ŠÉFKUCHÁŘ RESTAURACÍ SLADOVNA
Jiří Král vařil pro prezidenty, krále i královny jako šéfkuchař na Pražském hradě. Jako kapitán národního týmu kuchařů a cukrářů přivezl mnoho ocenění za výjimečnou gastronomii. Je kuchařem roku ČR ale i restauratérem roku ČR, 5x ohodnocen Michelin Bib Gourmad. V roce 1996 získal titul Kuchař roku České republiky. V letech 1996 až 2008 byl členem a kapitánem národního týmu kuchařů AKC ČR (Asociace kuchařů a cukrářů České republiky). Za tu dobu získal mnoho medailí na mezinárodních gastronomických soutěžích. Vařil světovým obchodníkům, prezidentům, králům a královnám. Od roku 2004 do roku 2010 působil jako šéfkuchař prezidenta a prezidentské kanceláře ČR. V současné době je členem představenstva Pražské AKC ČR a je viceprezident za gastronomii AHR ČR (Asociace hotelů a restaurací České republiky), Jako šéfkuchař působil 10let v Obecním domě v Praze - Francouzská a Plzeňská restaurace. V té době spolupracoval s francouzskou ambasádou a jejím šéfkuchařem. Otevřel a vedl 10let pražskou restauraci Aureole. 5x získal prestižní ocenění od průvodce Michelin „Bib Gourmand“. Od roku 2020 má na starosti gastronomické provozy pivovaru Cvikov. 3 restaurace „Sladovna“, hotel Kleis ve Cvikově včetně pekárny a cukrárny.
GASTRO PORADENSTVÍ
Radek má bohaté zkušenosti z gastro provozů doma i v zahraničí. Ve své kariéře prošel několika mezinárodními hotely, vždy chtěl pracovat na úseku stravování. Vypracoval se na šéfkuchaře a později řídil celé oddělení jako F&B Manager. Nespokojil se ale jen s tím, co měl a stále hledal nové výzvy, projekty a možnosti, jak se realizovat. Radek vystudoval Střední hotelovou školu v Chrudimi. Své první kuchařské zkušenosti získal v restauraci Grill Duran v Hradci Králové.Odtud jeho cesty již vedly do světa. Z jeho zahraničních kuchařských misí uvádí například: Německo, USA, Itálii, Afriku, či Francii. Po návratu z cest v roce 2002 pracoval jako šéfkuchař pro hotel Paříž a zároveň působil jako člen Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Na dalších 6 let zakotvil v hotelu Crowne Plaza Prague, na pozici šéfkuchaře a později F&B Managera. Do roku 2021 pracoval pro hotel DUO jako šéfkuchař. Počátkem roku 2022 založilspolečnost Gastro Poradenství Radek Pálka, která se zabývá poradenstvím v oblasti gastronomie – zabývá se tématy Ekonomika provozu, kalkulace, sestavování jídelních lístků, tréninky personálu a další.
ADVOKÁTKA, HOLUB & DAVID ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ
Kateřina je advokátka v advokátní kanceláři Holub&David, s.r.o. Ve své praxi se věnuje poskytování komplexního právního poradenství právnickým i fyzickým osobám zejména v oblasti soukromého práva. Je absolventkou Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze.

NAPSALI O NÁS

Manželé Řehořovi Penzion U Hrádku ****

Na konferenci jezdíme pravidelně již několikátým rokem a jsme vždy nadšeni perfektní organizací AHRČR. Moc děkujeme!! Vždy se moc těšíme na setkání se známými i kolegy z branže, ale především na přednášky, které jsou velkým přínosem pro naše podnikání /penzion, restaurace/, ale překvapivě i do našeho soukromého života. Výběr přednášejících je vždy na vysoké úrovni a témata velice zajímavá a poučná.


Každý rok odjíždíme nadšeni a nabyti novými poznatky, pozitivním myšlením, optimismem a velkou touhou vše co jsme načerpali od přednášejících, vystavujících, ale i kolegů aplikovat do praxe v podnikání i v osobním životě. I na letošní konferenci se již moc těšíme. Tak na shledanou v Ostravě!!

Manželé Řehořovi Penzion U Hrádku ****

Na konferenci jezdíme pravidelně již několikátým rokem a jsme vždy nadšeni perfektní organizací AHRČR. Moc děkujeme!! Vždy se moc těšíme na setkání se známými i kolegy z branže, ale především na přednášky, které jsou velkým přínosem pro naše podnikání /penzion, restaurace/, ale překvapivě i do našeho soukromého života. Výběr přednášejících je vždy na vysoké úrovni a témata velice zajímavá a poučná.


Každý rok odjíždíme nadšeni a nabyti novými poznatky, pozitivním myšlením, optimismem a velkou touhou vše co jsme načerpali od přednášejících, vystavujících, ale i kolegů aplikovat do praxe v podnikání i v osobním životě. I na letošní konferenci se již moc těšíme. Tak na shledanou v Ostravě!!

Manželé Řehořovi Penzion U Hrádku ****

Na konferenci jezdíme pravidelně již několikátým rokem a jsme vždy nadšeni perfektní organizací AHRČR. Moc děkujeme!! Vždy se moc těšíme na setkání se známými i kolegy z branže, ale především na přednášky, které jsou velkým přínosem pro naše podnikání /penzion, restaurace/, ale překvapivě i do našeho soukromého života. Výběr přednášejících je vždy na vysoké úrovni a témata velice zajímavá a poučná.


Každý rok odjíždíme nadšeni a nabyti novými poznatky, pozitivním myšlením, optimismem a velkou touhou vše co jsme načerpali od přednášejících, vystavujících, ale i kolegů aplikovat do praxe v podnikání i v osobním životě. I na letošní konferenci se již moc těšíme. Tak na shledanou v Ostravě!!

PARTNEŘI

Registrace