AKCE AHR ČR
All rights reserved
Fotografie byly získány z fotobanky české centrály cestovního ruchu
Cookies
Created by: VIRTUAL ZOOM s.r.o. ®
NH COLLECTION CONGRESS OLOMOUC
16:00 – 18:00 VALNÁ HROMADA ČLENŮ AHR ČR
Vstup pro všechny členy zdarma
Sál Madrid
19:30 – 23:00 SPOLEČENSKÉ SETKÁNÍ – Arcibiskupský palác
ODBORNÁ KONFERENCE
8:45 – 9:00 Zahájení 17. konference
Václav Stárek, prezident AHR ČR
Moderuje Václav Stárek
9:00 – 9:30 Postavení ČR na evropském hotelovém trhu
Adrian Lanotte, Senior Data Analyst MKG Consulting
9:30 – 10:00 Představení exklusivních partnerů
10:00 – 10:30 AI produktivita – získejte zpět svůj čas
Ondřej Hlaváč, Vedoucí B2B sekce v AI Institute
10:30 – 10:50 Co můžete využít od našich partnerů
10:50 – 11:20 Coffee Break
Moderuje Klára Stárek Zachariášová
11:20 – 12:00 Jak rozvíjet týmovou inteligenci
Radvan Bahbouh, Zakladatel společnosti QED GROUP a.s.
12:00 – 12:30 Emoční marketing v hotelnictví a gastronomii
Tomáš Jindříšek, Managing Partner skupin agentur DFMG
12:30 – 13:30 Oběd
13:30 – 14:00 Hybridní hotely k bezkontaktní cestě hosta
Petr Šalda, Zakladatel a společník české hotelové skupiny iQ Hospitality Group
14:00 – 14:30 Gastronomie dnes - rozhovor s Romanem Paulusem
Roman Paulus, Šéfkuchař olomoucké společnosti Lobster Catering
14:30 – 15:00 Coffee Break
15:00 – 17:00 Workshopy
SEKCE 1: HOTELOVÝ MANAGEMENT - moderuje Vlastislav Šoš
Sál Evropa
15:00 – 15:40 Booking – diskuze na témata, která vás zajímají
Jaroslav Stasinka, Péče o partnery v Česku, na Slovensku a v Maďarsku - Booking.com
15:40 – 16:05 Přilákejte talenty - změna myšlení a péče o tým
Jan Adámek, Zakladatel JAN Hospitality – Hotel Experts
16:05 – 16:50 Diskuze - 5 tipů co dělat jinak
Josef Přib, Josef Bára, Jiří Vajdík, Zdenek Kovařík
SEKCE 2: GASTRONOMIE - moderuje Jiří Král
Sál Madrid
15:00 – 15:40 Inspirací k úspěchu a loajalitě týmu
Patrik Bečvář , Šéfkuchař hotelu Královka
15:40 - 16:05 Optimalizace a úspora provozu
Radek Švajcr, Food Service Key Account Manager pro oblast HoReCa ve společnosti Bidfood
16:05 – 16:50 Od nákladů k prodejní ceně
Radek Pálka, Zakladatel společnosti Gastro Poradenství
19:30 WELCOME DRINK
20:00 ZAHÁJENÍ GALAVEČERA
Sál Evropa
23:00 AFTER PARTY