17. konference AHR ČR
28. 11. - 29. 11. 2024
NH COLLECTION CONGRESS OLOMOUC

PROGRAM KONFERENCE

Program konference

NH COLLECTION CONGRESS OLOMOUC


Čtvrtek 28. 11. 2024

16:00 – 18:00 VALNÁ HROMADA ČLENŮ AHR ČR  

Vstup pro všechny členy zdarma

Sál Madrid


19:30 – 23:00 SPOLEČENSKÉ SETKÁNÍ – Arcibiskupský palác


Pátek 29. 11. 2024

ODBORNÁ KONFERENCE


8:45 – 9:00 Zahájení 17. konference 
Václav Stárek, prezident AHR ČR


Moderuje Václav Stárek

9:00 – 9:30 Postavení ČR na evropském hotelovém trhu
Adrian Lanotte, Senior Data Analyst MKG Consulting


9:30 – 10:00 Představení exklusivních partnerů


10:00 – 10:30 AI produktivita – získejte zpět svůj čas
Ondřej Hlaváč, Vedoucí B2B sekce v AI Institute


10:30 – 10:50 Co můžete využít od našich partnerů


10:50 – 11:20 Coffee Break


Moderuje Klára Stárek Zachariášová

11:20 – 12:00 Jak rozvíjet týmovou inteligenci
Radvan Bahbouh, Zakladatel společnosti QED GROUP a.s.


12:00 – 12:30 Emoční marketing v hotelnictví a gastronomii
Tomáš Jindříšek, Managing Partner skupin agentur DFMG


12:30 – 13:30 Oběd


13:30 – 14:00 Hybridní hotely k bezkontaktní cestě hosta
Petr Šalda, Zakladatel a společník české hotelové skupiny iQ Hospitality Group


14:00 – 14:30 Gastronomie dnes - rozhovor s Romanem Paulusem
Roman Paulus, Šéfkuchař olomoucké společnosti Lobster Catering


14:30 – 15:00 Coffee Break


15:00 – 17:00 Workshopy


WORKSHOPY

SEKCE 1: HOTELOVÝ MANAGEMENT - moderuje Vlastislav Šoš

Sál Evropa


15:00 – 15:40 Booking – diskuze na témata, která vás zajímají
Jaroslav Stasinka, Péče o partnery v Česku, na Slovensku a v Maďarsku - Booking.com


15:40 – 16:05 Přilákejte talenty - změna myšlení a péče o tým
Jan Adámek, Zakladatel JAN Hospitality – Hotel Experts


16:05 – 16:50 Diskuze - 5 tipů co dělat jinak
Josef Přib, Josef Bára, Jiří Vajdík, Zdenek Kovařík


SEKCE 2: GASTRONOMIE - moderuje Jiří Král

Sál Madrid


15:00 – 15:40 Inspirací k úspěchu a loajalitě týmu
Patrik Bečvář , Šéfkuchař hotelu Královka


15:40 - 16:05 Optimalizace a úspora provozu
Radek Švajcr, Food Service Key Account Manager pro oblast HoReCa ve společnosti Bidfood


16:05 – 16:50 Od nákladů k prodejní ceně
Radek Pálka, Zakladatel společnosti Gastro Poradenství




19:30 WELCOME DRINK


20:00 ZAHÁJENÍ GALAVEČERA

Sál Evropa


23:00 AFTER PARTY

Registrace