08:00 – 09:00 REGISTRACE
09:00
– 09:30 ENERGETICKÁ KRIZE A JAK JÍ ČELIT
Současná situaci na energetických
trzích a možnosti dalšího vývoje.
Jakub Maščuch, Energetické systémy budov ČVUT
9:30 - 10:15 REPORT AHR
Z aktuálního dění.
Václav Stárek, Klára Stárek Zachariášová
10:15
– 10:45 CO MŮŽETE VYUŽÍT OD NAŠICH PARTNERŮ
Václav Stárek
10:45
– 11:30 COFFEE BREAK I.
11:30
– 12:00 ÚSPORNÁ A KVALITNÍ PÉČE O HOTELOVÝ TEXTIL
Praní a péče o hotelové prádlo kvalitně a s náklady pod kontrolou
Ivan Konečný, Veba, Ivo Duchoň, Professional Support
12:00
– 12:30 KDYŽ TECHNOLOGIE POMÁHAJÍ K VYŠŠÍM ZISKŮM
Moderní technologie, které hrají v oblasti gastronomie důležitou roli.
Petr Havlena, Turnovská pivnice
12:30
– 13:00 JAK NA ONLINE BYZNYS V ROCE 2023
Jak vytěžit maximum z online prostředí?
Jaromír Pažout, Virtual Zoom
13:00 - 13:30 COFFEE BREAK II.
13:30 - 14:00 DEBATA SE ZÁSTUPCI KONTROLNÍCH ORGÁNŮ ČOI A SZPI
Jaká jsou nejčastější pochybení ze strany provozovatelů a jak jim předcházet?
Jindřich Pokora, SZPI, Vlastimil Turza, ČOI
14:00 - 14:20 DĚLAT V GASTRU? TO JE JÍZDA!!! BO PŘÍLEŽITOSI A PŘEKÁŽKY
Informace z monitoringu trhu, vývoj tržeb, návštěvnosti a cen.
Marcela Šimková, Data Servis - informace s.r.o.
14:20 - 14:30 OSTRAVA CONVENTION BUREAU: PODPORA A ROZVOJ KONGRESOVÉ TURISTIKY V REGIONU
Ivana Frýdlová Děcká, Ostrava Convention Bureau
14:30 TOMBOLA, ZÁVĚR, OBĚD