ROADSHOW AHR ŠPINDLERŮV MLÝN
Hotel Harmony
23.09.2025

18. KONFERENCE AHR ČR 

Opět pro vás již připravujeme výroční konferenci, která se bude konat koncem listopadu. 


PRO KOHO JE KONFERENCE URČENA?

Konference je určena profesionálům z hotelnictví a gastronomie, kteří mají ambici utvářet budoucnost.

Srdečně zveme majitele, provozovatele a manažery hotelů, penzionů a restaurací, stejně jako další profesionály z oboru. Konference je rovněž tradičním místem setkání pro odborné pedagogy středních a vysokých škol. Tato událost je pečlivě navržena pro všechny, kteří hledají inspiraci, touží po výměně zkušeností a chtějí se zamyslet nad budoucím směřováním celého oboru.

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT?

Během konference se můžete těšit na přednášky a workshopy od mnoho předních odborníků, kteří se budou věnovat současným tématům v hotelnictví a gastronomii, včetně predikcí budoucího vývoje.

Odborný program bude obohacen o zábavu a příjemná setkání během dvou společenských večerů, které proběhnou v unikátních prostorách a postarají se o slavnostní atmosféru.

Zajímavé novinky si pro vás připravili také naši partneři, kteří vám představí své služby a produkty.

Zažijete nezapomenutelné chvíle s přáteli a kolegy ve městě, ve kterém se prolíná historie s tradicí a moderní elegancí.

4 DŮVODY, PROČ SE KONFERENCE ZÚČASTNIT

Zkušenosti úspěšných lidí v jejich profesních oblastech nás mohou motivovat a pomoci nám dále růst.

Společná setkání s lidmi z oboru, kde probíhá výměna názorů na společná témata, s možností rozšířit své profesní kontakty a zároveň si užít zábavu.

Přednášky nabídnou možnost společné reflexe letošních výzev a možnost nalézt nové inspirativní způsoby, jak se s nimi vypořádat.

Vrchol konference představuje galavečer spojený s předáním Výročních cen AHR ČR, který se vždy stává nezapomenutelným zážitkem.

NAŠI KEYNOTE SPEAKŘI

Zakladatel společnosti QED GROUP a.s.

Jak rozvíjet týmovou inteligenci


Nedávné výzkumy ukazují, že týmovou inteligenci lze měřit a také ovlivňovat. Týmová inteligence mimo jiné úzce koreluje zejména s celkovým výkonem týmu a také s motivací jeho členů. Je zajímavé, že týmová inteligence není přímo ovlivněna inteligencí jeho členů. Skupina nadprůměrně inteligentních lidí nemusí nutně vykazovat nadprůměrně vysokou týmovou inteligenci. Každý tým se díky rozvoji týmové inteligence může stát excelentním týmem. O tom, jak rozvíjet týmovou inteligenci bude vystoupení doc. MUDr. PhDr. Radvana Bahbouha, Ph.D.


Radvan vystudoval psychologii, medicínu, matematickou statistiku a teorii pravděpodobnosti. Od roku 1993 se začal věnovat výzkumu komunikace v týmech. Pro tento účel vytvořil metodu socio mapování. Zároveň se věnoval i jednotlivcům jako terapeut i jako kouč. Od roku 1994 působí na katedře psychologie FFUK, kde mimo jiné přednáší psychologii koučování. V roce 1996 založil společnost QED GROUP a.s., která se zaměřuje na psychologický servis firmám i jednotlivcům. Radvan se věnuje individuálnímu i týmovému koučování, výcvikům koučování a supervizi. Vytváří také komplexní rozvojové projekty pro firmy. 

Spolumajitel Bistra Paulus a šéfkuchař olomoucké společnosti Lobster Catering

Gastronomie dnes - rozhovor s Romanem Paulusem


Roman Paulus se zaměří na rozdíly mezi Prahou a Olomoucí z pohledu gastronomie a přístupu k podnikání. Bude se zabývat také personální problematikou a nákladovostí. 


Od dětství snil o možnosti vařit ve špičkových světových restauracích. Po revoluci proto využil nabídku na studium v Rakousku, kde se vyučil a zahájil profesionální kariéru. První zkušenosti se špičkovou světovou gastronomií získal v roce 1999 v hotelu Savoy v Londýně, poté půl roku pracoval na zaoceánské lodi Queen Elisabeth II. Mezi léty 2000 – 2007 působil v hotelech řetězce Hilton ve Vídni a v Praze. Od roku 2008 do roku 2020 byl šéfkuchařem v restauraci hotelu Radisson Blu Alcron Prague. Absolvoval stáže v mezinárodních vzdělávacích institucích (The Emirates Academy of Hospitality Management) a světových restauracích (michelinské restaurace La Pergola v Římě a Maison du Boeuf v Bruselu). Je nositelem nejprestižnějšího hodnocení v oboru: pro pražský Alcron získal šestkrát michelinskou hvězdu. V současnosti je spolumajitelem Bistra Paulus a šéfkuchařem olomoucké společnosti Lobster Catering.

Galerie

Partneři