ROADSHOW ŠPINDLERŮV MLÝN
Harmony Club Hotel
01.10.2024

Přednášející

CHIEF STRATEGY OFFICER (CSO), VIRTUAL ZOOM
Jaromír patří mezi uznávané přední experty a poradce s více než 20 let zkušeností v oblasti hospitality online strategie a marketingu, včetně rozvoje firemní vize. Od února 2023 působí jako Chief Strategy Officer (CSO) v digitální softwarové firmě VIRTUAL ZOOM se zodpovědností za expanzi v Evropě a dohledu nad strategickým plánováním. V letech 2009 až 2022 se jako Market Manager ve společnosti Bookassist zaměřoval na optimalizaci online hotelové strategie a distribuce pro více jak 300 hotelů v České republice a Slovensku. Jaromír pracoval dříve pro Mandarin Oriental Hotels, PricewaterhouseCoopers a další společnosti. Momentálně také působí jako externí vyučující na Vysoké škole hotelové a ekonomické v Praze.
ADVOKÁTK, HOLUB & DAVID ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ
Dominik Brokeš vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy. Ve své praxi se věnuje zejména sporné agendě, občanskoprávní a pracovněprávní problematice. Mezi jeho záliby patří nalézání nových řešení klientských problémů, originální postupy, jakož i snaha o zapojení a zlepšování interpersonálních dovedností v rámci poskytování právních služeb. Je milovníkem dobrého vína.
ŠÉFKUCHÁŘ RESTAURACÍ SLADOVNA
Jiří Král vařil pro prezidenty, krále i královny jako šéfkuchař na Pražském hradě. Jako kapitán národního týmu kuchařů a cukrářů přivezl mnoho ocenění za výjimečnou gastronomii. Je kuchařem roku ČR ale i restauratérem roku ČR, 5x ohodnocen Michelin Bib Gourmad. V roce 1996 získal titul Kuchař roku České republiky. V letech 1996 až 2008 byl členem a kapitánem národního týmu kuchařů AKC ČR (Asociace kuchařů a cukrářů České republiky). Za tu dobu získal mnoho medailí na mezinárodních gastronomických soutěžích. Vařil světovým obchodníkům, prezidentům, králům a královnám. Od roku 2004 do roku 2010 působil jako šéfkuchař prezidenta a prezidentské kanceláře ČR. V současné době je členem představenstva Pražské AKC ČR a je viceprezident za gastronomii AHR ČR (Asociace hotelů a restaurací České republiky), Jako šéfkuchař působil 10let v Obecním domě v Praze - Francouzská a Plzeňská restaurace. V té době spolupracoval s francouzskou ambasádou a jejím šéfkuchařem. Otevřel a vedl 10let pražskou restauraci Aureole. 5x získal prestižní ocenění od průvodce Michelin „Bib Gourmand“. Od roku 2020 má na starosti gastronomické provozy pivovaru Cvikov. 3 restaurace „Sladovna“, hotel Kleis ve Cvikově včetně pekárny a cukrárny.
GASTRO PORADENSTVÍ
Radek má bohaté zkušenosti z gastro provozů doma i v zahraničí. Ve své kariéře prošel několika mezinárodními hotely, vždy chtěl pracovat na úseku stravování. Vypracoval se na šéfkuchaře a později řídil celé oddělení jako F&B Manager. Nespokojil se ale jen s tím, co měl a stále hledal nové výzvy, projekty a možnosti, jak se realizovat. Radek vystudoval Střední hotelovou školu v Chrudimi. Své první kuchařské zkušenosti získal v restauraci Grill Duran v Hradci Králové.Odtud jeho cesty již vedly do světa. Z jeho zahraničních kuchařských misí uvádí například: Německo, USA, Itálii, Afriku, či Francii. Po návratu z cest v roce 2002 pracoval jako šéfkuchař pro hotel Paříž a zároveň působil jako člen Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Na dalších 6 let zakotvil v hotelu Crowne Plaza Prague, na pozici šéfkuchaře a později F&B Managera. Do roku 2021 pracoval pro hotel DUO jako šéfkuchař. Počátkem roku 2022 založilspolečnost Gastro Poradenství Radek Pálka, která se zabývá poradenstvím v oblasti gastronomie – zabývá se tématy Ekonomika provozu, kalkulace, sestavování jídelních lístků, tréninky personálu a další.
OBCHODNÍ ŘEDITEL HOTELTIME SOLUTIONS
Jan Zavřel je obchodním ředitelem pro Českou republiku a Slovensko ve společnosti HotelTime Solutions, která je jedním z prvních poskytovatelů cloudového PMS (property management system) a dalších provozních systémů. Společnost byla založena v roce 2002 v České republice, což je stále její hlavní trh, a nyní působí ve více než 20 zemích v Evropě, Africe, Blízkém východě, Indickém oceánu a jihovýchodní Asii. Jan s HotelTime Solutions spolupracuje již přes 8 let a má bohaté zkušenosti v oblasti prodeje a konzultací technologií pro hotelnictví, stejně jako z předchozí praxe v samotném hotelnictví a pohostinství, kde zastával různé pozice od řadových až po manažerské.
M&S FAIR AGENCY
Václav a Luděk Strakovi se již přes 15 let specializují v rámci jejich rodinné firmy na energetické poradenství a porovnávání cen elektřiny a plynu. Díky znalosti trhu, přesné analýze a individuálnímu přístupu k potřebám každého klienta, jsou schopni dlouhodobě zajišťovat firmám nejlepší možné ceny elektřiny a plynu v aktuálním čase. Kariéru v energetice začali v roce 2009, kdy se otevřel trh s elektřinou a byli jedním z prvních energetických poradců v České Republice. Důležité pro ně vždy bylo efektivní využívání energií a optimalizace nákladů na energie pro podnikatelské subjekty. Během let si vybudovali rozsáhlou síť kontaktů mezi dodavateli energií a získali důvěru mnoha společností, kterým pomohli optimalizovat jejich náklady na energie a zvýšit tak jejich konkurenceschopnost. Věří, že úspěch v oblasti energetického poradenství spočívá nejen v pochopení trhu a jeho trendů, ale také ve schopnosti naslouchat klientům a pochopit specifika jejich podnikání. Právě to jim umožňuje nabízet řešení na míru, která nejen snižují náklady na energie, ale také podporují udržitelnost a energetickou efektivitu. Pokud hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže navigovat složitým světem energetických trhů a zajistí vám nejlepší možné ceny, neváhejte se na ně obrátit.
PREZIDENT AHR ČR
Absolvent SOU Ondříčkova v Praze, následně rakouský Institut of Tourism and Management, Vysoká škola hotelnictví a lázeňství a Vysoká škola finanční a správní – obor veřejná správa a finance. V roce 2006 se podílel na založení AHR ČR, kde působil jako generální sekretář, od roku 2010 je prezidentem této organizace. V roce 2008 získal ocenění Osobnost cestovního ruchu.
GENERÁLNÍ SEKRETÁŘ AHR ČR
Svou profesní dráhu spojila s významnými hotelovými společnostmi v České republice a UAE. V průběhu téměř 10-ti let v hotelnictví pracovala na různých pozicích převážně ubytovacího úseku. V roce 2009 nastoupila do Asociace hotelů a restaurací České republiky, kde v současné době vykonává funkci Generálního sekretáře. Je absolventkou Vysoké školy obchodní v Praze, své vzdělání doplnila i absolvováním jazykové akademie v Salamance.

Co vás letos čeká za témata?



HLAVNÍ TRENDY WEBDESIGN A E-COMERCE V ROCE 2024

Uživatelé od svých online zážitků očekávají každý den více. Jaké trendy mohou hotely a restaurace na webových stránkách využít, zvýšit tak interakci a očekávání dnešních technologicky náročných klientů? To vám prozradí Jaromír Pažout ze společnosti Virtual Zoom.

TECHNOLOGIE V HOTELNICTVÍ: CESTA K EFEKTIVITĚ

Jan Zavřel z HotelTime Solutions se zaměří na automatizaci procesů v hotelnictví, na průřez světem hotelových technologií a na praktické ukázky toho, jak zefektivnit váš provoz.

GASTRONOMIE - CHYTRÝ PROVOZ A ZISKOVOST RESTAURACE

Jaká je ekonomika a kvalita výrobního programu v restauračním provozu? Vstupní náklady a jejich kvalita od surovin po personál je nelehká cesta, ale řešení jsou! Jiří Král a Radek Pálka pracují v „Gastro poradenství“ jejich dlouholeté zkušenosti jim umožňují stanovit diagnózu a předepsat léčbu.  Realizují ale i resuscitují gastronomické podniky, aby byli funkční, ekonomicky stabilní a generovali zisk. Prozradí vám nejdůležitější aspekty dobré ekonomiky gastro provozů a poukáží na pozitivní a negativní realitu restauračních podniků.

ZMĚNY A NOVINKY V PRACOVNÍM PRÁVU

V rámci přednášky se seznámíte s aktuální právní úpravou zabývající se dohodami o provedení práce a dohodami o pracovní činnosti.
Představíme vám zásadní novinky zavedené novelou zákoníku práce od 1.1.2024, které posilují práva zaměstnanců. Seznámíme vás s konkrétními podmínkami, za kterých je v současné době možné se zaměstnancem uvedené dohody uzavřít. Upozorníme vás na povinnosti, které nově na zaměstnavatele při uzavírání dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr dopadají.

CENY ENERGIÍ NA TRHU A VÝHLED NA PŘÍŠTÍ OBDOBÍ

Václav a Luděk Strakovi ze společnosti M&S fair Agency vám představí aktuální trendy v oblasti cen energií, přehled trhu s energiemi, jak se mění ceny elektřiny a plynu a jaké jsou predikce pro budoucnost. Vysvětlí proces porovnávání cen a jeho význam pro optimalizaci nákladů. Nastíní  produkty dodavatelů.  Řekne jak získat individuální ceny elektřiny a plynu, u jakých dodavatelů lze získat individuální ceny a vysvětlí dlouhodobou práci s individuální cenou. Prozradí služby externího energetika a její přínosy pro efektivní správu energií. Poradí praktické tipy pro snížení spotřeby energie a efektivní opatření pro snížení spotřeby energie od technických úprav až po změny v chování zaměstnanců.  Doporučí kroky pro majitele, kteří mají zájem o optimalizaci svých nákladů na energie.

AHR REPORT

Seznámíme vás s aktuálním vývojem legislativy a s tématy, která pravděpodobně právě řešíte ve svých provozech. Představíme vám aktivity AHR ČR a podíváme se na stav cestovního ruchu optikou čísel. Informujeme vás, na co byste se měli v letošním roce zaměřit a jak vám v tom můžeme pomoci.

PREZENTACE PARTNERŮ

Netradiční prezentace partnerů akcí AHR ČR, za kterými si stojíme a kterých si velmi vážíme. Je to i jejich zásluha, že pro Vás můžeme pořádat nejrůznější akce.

Registrace